Termeni de utilizare

Contractul Golden Company cu clientii


Compania care administreaza site-ul http://www.goldencompany.ro, denumit in continuare GC, este Golden Company S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. GC isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare" din subsolul paginilor site-ului.

1. Accesul la informatiile de pe site

GC garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul goldencompany.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei GC fara acordul prealabil scris al acesteia.

2. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.GC nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. GC nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). GC si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, GC nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul goldencompany.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

GC nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de GC oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de GC de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul GC, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

3. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.

4. Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. GC isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul comenzilor livrate in provincie, pe langa tariful perceput de GC pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

GC isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de GC care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

5. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua la livrarea produselor. GC isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre GC la adresa de e-mail office@goldencompany.ro sau prin fax, la numarul 0213220046. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul GC. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

6. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

7. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul goldencompany.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea GC nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. GC nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului goldencompany.ro.

GC nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care si care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul goldencompany.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe goldencompany.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Continuă
clear-bug-div